steun het Berrefonds

Je kan op verschillende manieren je steentje bijdragen!

Giften & Donaties

KC3A1080.jpg

Het Berrefonds werd in 2009 opgericht door Wouter en Christine met een deel van de pamperrekening van hun tweede zoontje. Dankzij giften en donaties doorheen de jaren is het Berrefonds steeds verder gegroeid.

Onze herinneringsdozen worden intussen verdeeld in 36 ziekenhuizen in Vlaanderen en Brussel, zowel op verloskamer als op neonatologie. Wij bieden de herinneringsdozen volledig kosteloos aan. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar sponsoring. Een volledige doos kost voor de vzw immers bijna 36 EUR. We dragen deze kosten zonder overheidssteun en bewerkstelligen alles met giften en donaties.

Dragen jullie onze vzw een warm hart toe? Of hebben jullie als ouders, familieleden of vrienden zelf troost gevonden in onze herinneringsdoos? Willen jullie dezelfde warmte schenken aan andere ouders? Dan zijn jullie giften meer dan welkom.

Zo kan het Berrefonds jonge ouders en gezinnen blijven ondersteunen in deze ontzettend moeilijke periode.

Rekeningnummer Berrefonds:
IBAN: BE11 9731 1320 0448
BIC: ARSPBE22

Voor een gift vanaf 40 euro is een fiscaal attest mogelijk via de Koning Boudewijnstichting door te storten op volgende rekening:
BE10 0000 0000 0404
vermelding: "016/0930/00016"

Bedrijven & Scholen

mater dei.jpg

Bedrijven

Ook bedrijven en verenigingen kunnen het Berrefonds financieel of materieel sponsoren. Wij maken graag een factuur op die volledig aftrekbaar is onder de vorm van publiciteit.

We hebben verschillende sponsorformules uitgewerkt en bezorgen je graag ons sponsordossier. Wij vermelden je op onze website om je bijdrage aan ons project zichtbaar te maken. Je kan altijd bij ons terecht voor een voorstel op maat via het contactformulier.  

Niet op zoek naar zichtbaarheid maar wil je wel graag een bijdrage leveren? Stort je gift dan via de Koning Boudewijn Stichting en ontvang een fiscaal attest.

 

Scholen

Het Berrefonds werkt al enkele jaren samen met enkele scholen die een projectweek organiseren rond het thema “verlies”. De uitwerking is op elke school anders, maar het resultaat is telkens verbluffend. Zo zetten vaak de leerlingen van de afdeling Mode zich met hart en ziel in om prachtige hemdjes en wikkeldekentjes te maken.

Een voorbeeld van een warme samenwerking is met Mater Dei in Brasschaat. Deze school krijgt maar niet genoeg van het ondersteunen van het Berrefonds. De leerlingen zijn hier enorm gemotiveerd en kwamen zelfs al eens een middag helpen op ons bezoekadres. Ook dit schooljaar zullen zij weer enkele dagen naaien ten voordele van het fonds.

Heeft jouw school ook interesse in een samenwerking? Wil je graag zelf een naaicafé organiseren met je school? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zorgen voor materiaal en een persoonlijke inleiding met demonstratiemateriaal.

 

Houtbewerking & Naaien

KC3A5867-b.jpg

Houtbewerking

In elke herinneringsdoos zit ook een houten kadertje om een hand- of voetafdruk in gips te maken. Deze kadertjes hebben specifieke afmetingen en kunnen we niet in de winkel kopen. Daarom zijn we steeds op zoek naar scholen of dagcentra die houtbewerking aanbieden en die ons kunnen helpen met het produceren van deze kaders.

Ben jij zelf handig met hout? Of ben je een leraar houtbewerking of begeleider in een dagcentrum en heb je interesse in een samenwerking? Aarzel niet om ons te contacteren!

Naaien

Ben jij goed in naaien of breien en wil je op die manier het Berrefonds graag helpen? Neem dan snel een kijkje bij vrijwilligers en ontdek hoe jij je steentje kan bijdragen!

 

  


Ons helpen tijdens een evenement?

Steek je liever je handen uit de mouwen tijdens één van onze evenementen? Kijk dan snel even hier.