Music for Berrefonds

Meer dan 1.000 goede doelen doen dit jaar mee aan De Warmste Week. Ook het Berrefonds is voor het vijfde jaar op rij geselecteerd.

De Warmste Week is een initiatief van Studio Brussel. In de week voor Kerstmis, van 18 tot 24 december 2018, pakt de zender uit met de live-uitzending Music for Life, dit keer vanuit Domein Puyenbroek in Wachtebeke. Tegelijk wordt heel Vlaanderen opgeroepen om een actie op te zetten voor een goed doel.

 

Wat kan jij doen?

 • Je kan tussen begin september en tot 24 december een actie opzetten voor het Berrefonds. Je actie registreren kan via De Warmste Week. De opbrengst van die actie stort je door aan de Koning Boudewijnstichting die het op haar beurt begin januari aan het Berrefonds bezorgt.
  Let op: Acties in het kader van de warmste week geven géén recht op een fiscaal attest. Daarvoor moet je een vrije gift doen aan het Berrefonds zelf.

 •  đŸŒ› I Love you to the m🌕🌕n and back đŸŒœ
  Dit jaar verkoopt het Berrefonds maanlichtjes ifv Music for Life đŸ”„ en jij kan ons helpen!
  Heb jij veel vrienden? Wil jij op je school of werkplek mee lichtjes verkopen? Wil je een actie voor MFL op touw zetten maar weet niet waar te beginnen? Dit is je kans! Wij bezorgen jou een lading lichtjes en zorgen voor gepast promomateriaal. Interesse? Stuur een mailtje naar info@berrefonds.be
  Wil je er gewoon zelf eentje kopen? Ze zijn ook te vinden in onze webshop aan 10 euro/ lichtje!

 • Je kan tussen 7 en 24 december met je klas een Ketnet-Koekenbak organiseren voor het Berrefonds. Die kan je aanmelden via deze link. Je hele klas bakt dan koekjes die je verkoopt voor het goede doel. Je maakt met je klas kans om Ă©Ă©n van je favoriete Ketnet-helden te ontmoeten want ook de Ketnet-rappers maken radio van 18 tot 24 december, mogelijk in jouw school.

 • Je kan tijdens De Warmste Week een plaatje aanvragen voor het Berrefonds via deze link. Je kan uitleggen waarom je die plaat hebt gekozen en waarom je kiest om het Berrefonds te ondersteunen. Per plaatje betaal je een klein bedrag dat integraal naar onze vzw gaat.

 • Loop mee met de Warmathon en steun 1 van de meer dan 1000 goede doelen van De Warmste Week.

  Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen op de Warmathon van De Warmste Week. Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december strijkt de Warmathon elke dag neer in een andere stad. En er is meer! Elke deelnemer kiest voortaan zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel.

  Elke ingeschreven deelnemer van de Warmathon ontvangt dit jaar op de dag van de Warmathon een exclusief paar Motiveters die hij meteen in zijn sport- of loopschoenen kan dragen, want lopen voor het goede doel doet geen zeer.

  De Warmathon staat garant voor een ongeziene sfeer en zalige ambiance van de eerste tot de laatste minuut. Stijn Vlaeminck & Cath Luyten verwelkomen je graag op het warmste recreatieve sportevent van het jaar! Ze moedigen aan, schreeuwen je naar een volgend rondje en dansen en shaken op de beste muziek! Ooit al een High Five For Life gekregen van Cath of Stijn? Kom hem gratis halen tijdens de Warmathon.

  Maar geen feest zonder dj! Niemand minder dan Regi zorgt in Genk voor de beste loopbeats op en naast het parcours. De volledige dj line-up voor alle steden wordt binnenkort bekendgemaakt. Inschrijven kan via deze link.

 

Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan de warmste week van Studio Brussel.

De meest voorkomende vragen over Music for Life/De Warmste Week vind je op de website van De Warmste Week, maar je kan uiteraard ook een mailtje sturen naar info@berrefonds.be.

Samen maken we er een ongelooflijk warme week van!