Music for Berrefonds

Meer dan 1.000 goede doelen doen dit jaar mee aan De Warmste Week. Ook het Berrefonds is voor het vierde jaar op rij geselecteerd.

De Warmste Week is een initiatief van Studio Brussel. In de week voor Kerstmis, van 18 tot 24 december 2017, pakt de zender uit met de live-uitzending Music for Life, dit keer vanuit Domein Puyenbroek in Wachtebeke. Tegelijk wordt heel Vlaanderen opgeroepen om een actie op te zetten voor een goed doel.

 

Wat kan jij doen?

  • Je kan tussen begin september en tot 24 december een actie opzetten voor het Berrefonds. Je actie registreren kan via De Warmste Week. De opbrengst van die actie stort je door aan de Koning Boudewijnstichting die het op haar beurt begin januari aan het Berrefonds bezorgt.
    Let op: Acties in het kader van de warmste week geven géén recht op een fiscaal attest. Daarvoor moet je een vrije gift doen aan het Berrefonds zelf.

 

  • Je kan tussen 7 en 24 december met je klas een Ketnet-Koekenbak organiseren voor het Berrefonds. Die kan je aanmelden via deze link. Je hele klas bakt dan koekjes die je verkoopt voor het goede doel. Je maakt met je klas kans om één van je favoriete Ketnet-helden te ontmoeten want ook de Ketnet-wrappers maken radio van 18 tot 24 december, mogelijk in jouw school.

 

  • Je kan tijdens De Warmste Week een plaatje aanvragen voor  het Berrefonds via deze link. Je kan uitleggen waarom je die plaat hebt gekozen en waarom je kiest om het Berrefonds te ondersteunen. Per plaatje betaal je een klein bedrag dat integraal naar onze vzw gaat.

 

  • Je kan de Warmathon lopen in één van de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden en Brussel. Deelnemen kost 15 euro en dat inschrijvingsgeld wordt verdeeld over de meer dan 1000 verschillende goede doelen. Inschrijven kan via deze link.
 

Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan de warmste week van Studio Brussel.

De meest voorkomende vragen over Music for Life/De Warmste Week vind je op de website van De Warmste Week, maar je kan uiteraard ook een mailtje sturen naar berrefonds@hotmail.com.

Samen maken we er een ongelooflijk warme week van!