Evenementen

Het Berrefonds heeft de afgelopen jaren al een heel aantal evenementen georganiseerd en deze warme momenten zijn intussen een belangrijk onderdeel van onze organisatie geworden. Op al onze evenementen staat verbinding tussen ouders, hun familie en onze vrijwilligers centraal.

We geven in deze kalender graag een overzicht van al onze geplande activiteiten. Wil jij zelf iets organiseren in het kader van het Berrefonds? Dat kan.  Laat het ons weten en wij kunnen je evenement mee promoten via deze kalender en op onze sociale media.  

Een aantal activiteiten zijn intussen uitgegroeid tot een vaste waarde. Onderaan deze pagina kan je heel wat extra uitleg vinden.

 

 
 
Naaimarathon

Naaimarathon

We willen ouders regelmatig de kans geven om in alle rust lotgenoten te leren kennen. En we hebben altijd voldoende stock nodig van babyhemdjes, mutsjes en dekentjes voor onze herinneringsdozen. Dus organiseren we regelmatig een heuse naaimarathon waar we die twee dingen mooi kunnen combineren.

Denk aan een warm weekend waar samen stoffen kiezen, knippen, naaien en breien centraal staan. Je kan alleen komen of samen met familie of vrienden. Onze naaimarathon is altijd een hartverwarmende activiteit waar vrijwilligers en lotgenoten samen creatief bezig zijn. Je eigen naaimachine meebrengen mag zeker! Je hoeft trouwens geen groot naaitalent te zijn, tijdens zo’n naaimarathon hebben we ook veel helpers nodig die stofjes knippen. Je krijgt van ons een plastic mal om patronen te tekenen op stof en daarna uit te knippen, klinkt eenvoudig, toch?  

Niet zo creatief met stofjes? Je bent ook van harte welkom om de naaisters te komen aanmoedigen en dat kan misschien nog beter met een lekkere cake bijvoorbeeld...   


Met dank aan Onze sponsors

Ekiden Marathon

Ekiden Marathon

Het Berrefonds neemt al een aantal jaar deel aan deze mooie aflossingsloop. Teams van telkens drie deelnemers lopen ieder 5km ter nagedachtenis van een sterrenkindje. Vorm een team samen met familie en vrienden en sta op een mooie manier even stil bij je kindje of steek andere ouders een hart onder de riem.

Je kan natuurlijk ook komen supporteren en genieten van de warme sfeer op dit evenement. We laten een aantal ballonnen op, zorgen voor polsbandjes met de naam van je kindje, maken tijd om na te praten en elkaar eens stevig vast te nemen. Kinderen kunnen deelnemen aan de kidsrun.

 


Met dank aan Onze sponsors

Berrefonds for life

Berrefonds for life

Music For Life heeft onze vzw de afgelopen jaren vleugels gegeven. Dankzij alle acties ten voordele van het Berrefonds hebben we onze werking kunnen uitbreiden van 9 naar 26 ziekenhuizen in één jaar tijd. Ook de lancering van de koesterkoffer voor ouders die een opgroeiend kind verliezen, hebben we kunnen realiseren dankzij de inkomsten van Music For Life.

Ook dit jaar is het Berrefonds weer uitgekozen door de Koning Bouwdewijnstichting om deel te nemen aan de warmste week van Studio Brussel. Er werden al een heel aantal acties geregistreerd ten voordele van het Berrefonds, maar we kunnen alle hulp nog heel goed gebruiken.

Draag je onze vzw een warm hart toe en heb je zin om ook een actie te registreren? Aarzel dan niet om je in te schrijven en hou ons op de hoogte. Zo kunnen we jouw actie mee in de spotlights zetten en je ondersteunen met promotiemateriaal zoals flyers en T-shirts.

In 2014, 2015, 2016 en 2017 werden er reeds geweldige acties georganiseerd. Zo werd(en) er…

 • geflockt

 • geblogd

 • taarten geveild

 • café gehouden

 • jachthoorn geblazen

 • roggenpitkussentjes verkocht

 • soep gedronken

 • curryworsten gegeten

 • mensen behandeld tijdens kiné For Life

 • pintjes gedronken

 • crowdfundings For Life opgezet

 • en nog veel meer.

Draag je ons een warm hart toe maar heb je geen tijd of zin om een actie te organiseren? Vraag dan een plaatje aan tijdens de warmste week op Studio Brussel en ondersteun zo onze werking.